ExtraClean – Završni sloj za termo fasade koji omogućuje visoku paropropusnost i izuzetnu vodoodbojnost s inovativnim “Pearl” efektom i progresivnim efektom samočišćenja. Pogodan za sustave sa svim vrstama toplinske izolacije (EPS, mineralna staklena i kamena vuna, clima ploče, plus Ultra ploče).

TopDry – Najnapredniji završni sloj za termo fasade na tržištu. Trajnog fizikalnog djelovanja, s hidrofilnim efektom, koji najbolje sprječava razvoj algi i plijesni. Ekološki proizvod bez biocida. Velika prednost Weber topDry je široka primjena pa se može koristiti za staklenu i kamenu vunu te EPS.

Persil – Završni fasadni sloj za termo fasade napredne generacije veziva. Sadrži sve najbolje kvalitete akrilnih, silikatnih, silikonskih žbuka i spaja ih u jedno. Svojom naprednom generacijom veziva poboljšava korištenje kod staklene i kamene vune te EPS-a.

Akril – Završni fasadni dekorativni sloj za termo fasade na osnovi umjetnih smola koje mu omogućuju bolju otpornost na vremenske uvjete. Namijenjen je za dekorativnu obradu mineralnih podloga ili kao završni fasadni sloj u weber.therm fasadnom sustavu toplinske izolacije.

Za ponudu ili više informacija o proizvodima kontaktirajte jednu od naših poslovnica ili pošaljite mail na info@pappromet.com